Ompelupalvelut

Ompelimo Vuorento sijaitsee Lammilla, Arrankorven kylässä. Palveluihin kuuluvat korjausompelu, sisustustekstiilit sekä yksittäiset ja pienet sarjat mittatilaustuotteita. Uusia mittatilausvaatetilauksia ei tällä hetkellä oteta vastaan. Ompelutöihin käytettävät materiaalit valitaan yhdessä asiakkaan kanssa, joko ompelimon omasta varastosta tai tilausvalikoimasta. Tilaustöissä voidaan hyödyntää myös asiakkaan omia materiaaleja ja kankaita. Ompelutöiden vastaanotto- ja luovutuspiste sijaitsee Lammin kirkonkylällä, Putiikki Niko&Liinassa.

Kaikki tapaamiset ajanvarauksella, ja tarjouspyynnöt joko puhelimitse tai sähköisesti täältä.

Hinnastosta saat lisätietoa yleisimmistä korjausompeluista.

Vuorento-tuotteet

Vuorento-tuotteita lanseerataan vuoden 2023 aikana. Mallisto tulee täydentymään hitaasti ja huolellisti.

Vuorento-nimeä kantava mallisto tulee edustamaan arvojani laadukkaista ja kestävistä tuotteista. Haluan konkretisoida osaamiseni luomalla visuaalisesti valloittavia ja käytännöllisiä kulutustuotteita ihmisille, jotka arvostavat kotimaisuutta ja laatua. Tuotteita valmistetaan tarpeeseen, ei vain ostamisen iloksi.

Lisää myyntiin tulevista tuotteista voit lukea täältä.

Ompelu- ja DIY-tarvikkeet

Putiikki Niko&Liinalta on myös saatavilla kattava valikoima ompelutarvikkeita, jotka ovat pääasiallisesti Prym-merkkisiä tuotteita. Jos sinulla on kysyttävää tarvikkeista, tai et löydä tarvitsemaasi valikoimasta, tai tarvitset isomman tilauserän esimerkiksi harrastustoimintaa tai opetusta varten, otathan yhteyttä!

Yhteydenottolomake, putiikin yhteystiedot ja aukioloajat löytyvät täältä.